Vandrarhemmet som är mitt i naturen men bara 20min från Umeå

Hos oss bor ni med Vindelälven i blickfånget. Trots närheten till Umeå och Vännäs, endast 3km från E12 Har vi en storslagen natur och många olika aktiviter att sysselsätta sig med. Från grunden är vi ett aktivitetsföretag som nu också erbjuder ett vandrarhem som ska kännas avslappnat och välkomnande. Det tar endast 20min med bil att köra in till Umeå.

overview

Hur bor man?

Alldeles utmärkt. När man checkat in delar man husets faciliteter med de andra gästerna.

Köket är stort och fullt utrustat.

Toa och dusch finns på båda våningsplanen varav den nedre är handikappanpassad.

Skulle man bli oense om tv-kontrollen kan man alltid göra upp med ett sällskapsspel eller ett parti yxkastning utomhus.

img_7873

Huset

Huset är ett gammalt timmerhus från 1929 som vi renoverat ordentligt. Grunden, taket, fönstren, köket, toaletterna…ja just det, det fanns ingen wc i detta hus. Vi har lyxat till det så nu finns det både toa och duschar till våra gäster men om man vill prova det gamla dubbelsitsiga utedasset så har det också fått lite färg . Väggarna är rätate och alla ytskick är nya sånär på en gammal timmervägg som vi tyckte var snygg som den var. Det har installerats ett nytt vattenburet värmesystem som drivs av en miljögodkänd vedpanna.

Bäddar

Huset har 12 bäddar som är fördelat på 2 fyrbäddsrum, 2 enkelrum och ett dubbelrum. På övervåningen finner ni ett luftigt allrum med en bedårande utsikt överVindelälven. Köket på entréplanet är rymligt och fullt utrustat.

bokaonline

Vi har även Bastu & badtunna som går att hyra

IMG_6677

Grillplats finns att nyttja

IMG_6804